Ska jag sova ensam i natt?

Sedan april 2009 har jag bott i Uppsala. Alltså, verkligen bott bott, och inte bara sovit där. 
Sedan november 2007 har jag varit tillsammans med honom jag idag kallar min man. 

Differansen mellan de tidpunkterna bodde vi alltså inte ihop. Utan hade varsin lägenhet, med varsin säng.
Sen flyttade jag in och vi fick en lägenhet och en säng. Det har gjort att vi oftast sover tillsammans. I vår lägenhet och i vår säng.


Denna vecka är vi splittrade. Delade. På olika ställen. Han på landet och jag i stan. Han bort, jag hemma. Jag längtar redan till att det är vi är på samma plats, samtidigt som jag tycker det är lite skönt att få lite egen tid. En slags tid som jag tror kommer att bli allt mer dyrbar inom en snar framtid.
För övrigt är himlen blå och livet växer i mig.

En varm julidag, med frukost bekymmer

Det är varmt. Det är sommar. Det är juli och jag är fortfarande hemma innan jag senare på förmiddagen kommer att bege mig till jobbet. Men först frukost. Frukosten blir allt viktigare för mig. Tidigare har jag bara kunnat kliva rakt upp ur sängen, svepa ett glas jos eller mjölk och sen iväg. Nu måste jag ha frukost! Och så mellanmål vid en sisådär tio-halvelva.

Men vad i hela världen ska man äta? Senaste åren (dvs de som jag minns att jag själlv bestämt över vad jag äter till frukost) har jag ätit yoghurt och mackor. Är det en bra frukost innehåller den både müsli och grönsaker på smörgåsen, men inte alltid.  Allt oftare, eller mer sällan, blir det också kaffe till.

Vad äter ni till frukost? (Hur) varierar ni den? HJÄLP!

För övrigt
så rör sig magen nu.

RSS 2.0