Tomt trött och tråkigt.

Jag är ensam hemma. Alldelese själv. Först såg jag framemot det. Få göra vad man vill utan att känna att man stör någon, men icke. Fy vad tråkigt jag hade igår. Det var helt tomt hemma. Inte ens en liten hund som sover i soffan. Nej, det var bara jag. Och tur var det för jag var trött och ville inte umgås med någon. Men usch så tråkigt det var.
Idag är en bättre dag.

För övrigt är det nästan lika tomt på kontoret idag.

Byxor hör hösten till.

Idag är det så svalt ute att jag till och med stängde fönstret för att jag inte skulle frysa. Jag övervägde till och med att ta jeans idag - men gjorde inte det vilket jag ångrade när jag sen satt på cykeln ner på stan.

Nu har jag suttit ett par timmar med en affich - och blivit arg på att jag inte har min kunskaper i Indesign i helf frächt format. Men det är väl bara att damma och av slå på formhjärnan igen. Det blir nog ganska bra till slut ändå.  Men eftersom jag ännu inte har all info så kan jag inte göra klart den.

Annars så ska jag till landet ikväll. Bröllopsplanering - nu är det dags att börja på allvar med planeringen inför hösten. Det ska bli som himla roligt.

För övrigt så kommer jag vara leva singelliv i veckan som kommer. H åker till Öland.


Stressens efterrätt


Den här bilden hänger precis i min ögonhöjd på en anslagstavla här på jobbet.
Jag ler lite varje gång jag ser den.
Jag blir liksom lite glad.
Jag vet inte varför - djupare analys ej genomförda.

Kl. är 18. Det är juli. Jag borde inte vara där jag är just nu.
Men trots allt så är jag det, och det känns rätt så bra. Det är ju kul.

För övrigt ska jag till Grönan - imorgon.


Utiskt över universitetshuset

Så.

Sommaren pågår för fullt och det är apvarmt ute. Svetten rinner så fort man göra något annat än att sitta still i skuggan och dricka kall god saft.

I går kväll, när det faktiskt var både svalt och skönt, så passade jag på att baka en sats bullar. Fatta vad jag längtar till den dagen då jag har både en degknådare, en bra bänka att baka på och en stor frys. Då kommer det bakas bullar som aldrig förr.  Får jag nöja mig med att baka en liten sats i taget och äta upp eller ge bort innan man kan baka nästa sats.

Annars så är jag på jobbet idag. För att lära mig hitta på dator, komma överens med Macmusen och för att lära känna kontoret och allt det jag kommer att arbeta med. Jag ska verkligen inte klaga på utsikten. Universitetshuset och Domkyrkan. Någon annan dag kanske jag visar en bild.

Vad gör ni så här mitt i sommaren?

För övrigt ska jag ge mig i kasst med telefonsvararen nu.


RSS 2.0