Saft och vänner

Om det är värmen som är anledningen till den minskade motivationen vet jag inte. Men på bottennivå är den i alla fall.
Vi har haft en semesterhelg. Det började med att jag skulle hjälpa till på Modelljärnvägenshus, bara ut i fall om att. Sen tog jag en fika där med Z. i skuggan. Därefter åkte vi till M och P och hälsade på och tog årets första dopp. Pinsamt sent för en som brukar kunna bada i maj. Sen vidare till M och E med barn. Där grillade vi, badade.

Söndagen var underbar. Jag fick äntligen träffa min flicka, även känd som fd 5:3. Hemma på hennes paradis. VI fikade, skrattade, solade, badade, och skrapade upp låret på en sten. Mera fika och en omgång 500, som naturligtvis Z skulle vinna. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig så jag kan inte visa några bilder. Vi får se om flickan hinner uppdatera innan hon far utrikes.

Idag har jag äntligen gjort årets sats av fläderblomssaft. Jag hoppas jag hinner ut till föräldrarna och plocka  mer så jag kan göra lite till. Det är en favorit.

För övrigt så gillar hunden varken manikyr eller pedikyr. Någon som har ett bra tips på hur man smärtfritt klipper klorna på en hund som inte vill?!

Leva livet ( se föregående inlägg)

Just idag lever jag livet. Dagen började i morse med hundpromenad, åka linbana med vänner och frukost på balkongen, youghurt och jordgubbar med samma vänner. Därefter följde legobyggande och legosorterande.

Sen goda nyheter. Pappa har skrivit på lånet idag.

på eftermiddagen ordnade jag upp ett pappershögar och livet som uppsalabo börjar räta ut sig.

Funderade på att åka till vänner ikväll, Z ska laga bilen hos M. Men jag stannar hemma. Just nu ligger jag i hängmattan på balkongen och bara njuter. Det nästa som väntar är Morden i Midsommer på SVTplay och en glass.

För övrigt så gillar jag inte gult i sovrummet.

Då är sommaren här

Sommaren har redan visat sig. Med värme, sol och syrener. Så ljuvligt det doftar på morgonen när man går ut med hunden. Till sommaren var det tänkt att jag skulle bli färdig Informationsdesigner. Så är inte läget. Till sommaren var det tänkt att jag skulle bli Uppsalabo. Jag vill påstå att det blev jag redan efter påsk, men definitivt den 1 maj.

Jag kommer sakna Eskilstuna och studentlivet där. Här väntar nu samboliv som hundägare.
I sommar ska jag:
- skriva klart mitt examensarbete
- söka jobb.
- skriva det sista på försäkringspapprena.
- söka jobb.
- gå på bröllop.
- leva livet.

För övrigt är rabarberkräm bland det bästa jag vet!

RSS 2.0