Vårat hus har brunnit upp.

Jag skojar inte. Det är sant. Allt är förstört. Vi upptäckte branden strax före 14 i lördags, då hade det troligtvis brunnit ganska länge innan. Vi märkte ingenting, eftersom vinden låg på och blåste, det brann på taket och vi satt nedanför och hade grillat. Innan brandkåren kom var hela vinden övertänd och de koncentrerade sig på att få ut viktiga papper och dator, och att släcka branden. Att rädda huset gick inte.

Vi tror att orsaken är något som pyrt på vinden sedan åskovädret i fredagskväll.

Vi mår som under omständigheterna,chockade, trötta, omskakade, glada över att ingen kom till skada.

http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=77-AV_ID=637156,00.html?from=sectionlinks0

tjejerna vid vällen

idaglurade jag med mig M. och Sh till hamnen. Vi skulle till Vällen och grilla och bada, så vi åkte till hamnen i stället för att åka till vällenbadet. Jag gillar vällenbadet, jag tycker att det är ett fantastiskt ställe, men hamnen kändes idag lite mysigare. Så dit det bar!

Med picknick korg och badkläder åkte vi, efter att vi hittat varandra vill säga.1. Det första vi gjorde var att grilla. eller jag menar, tända elden.2. Efter första doppet började vi plocka fram mat, grillglöden närmade sig3. Sådana här bilder ska mana egentligen inte publicera.4. Korv med bröd (Lyssnade på Salem al Fakirs sommarprogram idag) majskolvar och banander med choklad. Alltid lika gott!5. Göden börjar falna...

En Fantastisk kväll.Möhippa i bilder

Möhippa i bilder.
(Det går att klicka på bilderna)


Kl 8.35 I väntan på Bruden.Dagen andra utsyrsle. Mycket vacker rosa byxdressUppdrag på stan, Hon var grym. Gav sig inte heller.Middag på resturang.


13 timmar efter första biden, Äntligen hemma hos O.

Möhippa!

För en vecka sedan genomförde jag och mina vänner en möhippa för vår gemensamma vän. Hon planerade sin egen fälla. Det var det bästa av allt. Hon ville åka till Thuns och handla, så visst, hennes syster skulle hämta henne vid bussen kl 9. Vilket hon oxå gjorde. Men till Thuns åkte vi inte. För inte var det syster med barn som satt i bilen. Nej för där satt vi fem tjejer, diggande till brandsta city släcker och tutade, viftade med ballonger och kidnappade henne. Sedan stod tjemysfrukost, presentgörande, tjejlunch, uppdrag på stan, hälsa på Petter och Middag på schemat. Hemma efter 13 timmar var både vi och blivande bruden trötta efter en fantastiskt rolig dag.

En lyckad möhippa!

Sommarvikarie

Jag är sommarvikarie. Jag är en bra sådan. Jag tar ansvar, lär mig snabbt och kan prata för mig, om det skulle behövas. Idag har matleverenserna till våra pensionärer krånglat. En del fick fryst mat och en del inte alls. Var har felet uppstått? Inte var det väl vi som gjorde fel heller? Chefen, som för övrigt gjrode sin sista dag på plats, sa denna fantastiska menning, "De har väl sommarvikarier på Medireset med, inget ont om Sommarvikarier men"

Ikväll blir det Bad! Skönt.

En någesinär vanlig dag.

En vanlig dag. Mulet i morse men kalasväder på kvällen. Jag har jobbat ocvh hängt i Happsta. När jag kommer hem har min mamma köpt en ny(are) bil, vår 240 startar inte, pappa körde inte traktorn på åker och jag tog makaroner och köttbullar till matlådan imorgon, och jag orkar inte skriva blogg, mer, idag.


Jag hade ångest

I februari i år hade jag ångest. Vad ska jag göra i sommar? Mina korridorsvänner hade redan börjat fått koll och jag visste inte ens i vilken del av landet jag ville vara i, vad jag vill jobba med eller någonting annat.

Den här helgen har jag fått två jobberbjudanden, ja ni läste rätt, två stycken. Varför hade jag ångest? Hade kunnat skjuta upp det hur länge som helst men då varit tvungen att återigen och återigen förklara att jag inte hade något  sommarjobb. Undrar vilet som var bäst?

Nu är det i vilket fall som helst som det är och jag är nöjd med det. Imorgon ska jag göra en sväng till e-tuna. Ha det gött!

RSS 2.0