Måndagmorgon

Kanske ska jag återuppta min gamla vana, att blogga på måndagar. Frågan är bara om det finns något intresse i det?
Jag sitter och laddar inför en intensiv dag. Funderar på om jag klarar mig på batteriet i datron (8h) eller om jag ska ta med sladden också? Dagen  kommer bland annat att innehålla seminarium i Sthlm och KårFUM i Uppsala.
Tankeställare:  Jag undrar varför man bloggar  om detta? Är det för att jag vill visa mig duktig? Eller för att jag faktiskt tycker att båda händelserna ska bli väldigt intressanta?
Sak samma. Tittade i kalendern igår. Nej, det gjorde jag inte alls, det behöver jag inte för alla andra påminner en hela tiden. Jag har själv aldrig räknat hur många veckor det är mellan vårtoch MJ och PJ. Men enligt alla andra så är det 3*5 veckor från start till slut.
Imorgon ska jag ägna mig på MJs, sen, sen blir det vårt BP som gäller.
För övrigt så är det dödlinje på torsdag.

Melodikrysset

Det är lördag förmiddag. Och jag sitter i sängen. Nästan pinsamt att fortfarande ligga kvar i sängen, men jag har faktiskt redan varit uppe. En sväng på cykeln med hunden genom Årsta/Vaksala och en tur ut i köket för att brygga kaffe. Sen hamnade jag i sängen igen.

Jag vet att det är pensionärsvarning men jag gillar lördagsförmiddagar i sängen, med en kaffe, dator, tidning, penna och radio. Det är melodikryss som gäller. Samtidigt som jag passar på att blogga lite, läsa bloggar, nyhetsbrev, tidningen och bara vara.
Bredvid mig ligger två och sover. Eller nästan sover i alla fal.
Ikväll är det kulturnatten i Uppsala. Jag hade gärna gått ner på stan, det hade vi tänkte först göra tillsammans med de goda vännerna som gifter sig snart. Sen kom H på att detta är typ den enda helgen vi kan fiska kräftor så då fick jag ge vika.
Så vi ska snart börja bege oss mot landet. Vi ska bara ...
Nu är krysset klart. Har två luckor. L5 och L12.
För övrigt gillar jag inte att diska.

RSS 2.0