En slö dag

Har haft en fantastiskt trevlig midsommarafton, kanske dyker upp bilder därifrån. Under festen konstaderade vi att det finns positivt grupptryck. Alla dansade, det tycker jag var riktigt trevligt! Som K Jr sa, " ska man så ska man göra det ordentligt". Bra sagt.

Midsommar har jag nästan alltid firat traditionenligt i Österbybruk.  En rosa spetsklännig minns jag alldeles tydligt  att jag hade. I år har midsommardagen bestått av att ta det lugnt, sitta och läsa på balkongen, umgås och bara vara. Mycket härligt, behövde en sån dag.

Förövrigt så är resten av sommaren en oskrivet blad.


Ny kompis

Jag har skaffat mig en ny kompis, till Z stora förtret då han är mitt favorit motiv.  Så nu kanske ni kan förvänta er lite fler bilder. Men bara kanske.
Är du en OS-deltagare?

Just nu befinner jg mig i Alunda. Närmare betämt i Furuhöjdskyrkan. Sista veckan före sommarkul och det är slutplanering och iordningställande som gäller.

Går du i åk 2 - 6 är du välkommen med på en fantastisk sommakul vecka, det finns nämligen ett fåtal platser kvar!

Har du varit på OS? Skulle du vilja komma och berätta för barnen hur det var och kanske vi dem vad det är du är bäst på?

Förövrigt så borras och byggs det här.

Lördag

Idag är det lördag och det är fotboll och studentfest som gäller. Men först blir det middag med kompisarna! Nice nice! Och så lite Sommarkulplanering!


Förövrigt läser jag förtillfället "Frukost å Tiffany´s"

FVK

Jag,  idag.

Fyller 21 år om 154 dagar, född den 13 november 1987


Ålder och födelseinformation

Ålder: 20 år, 6 månader och 30 dagar
Född för antal dagar sedan: 7 517 dagar
Född på vilken veckodag: Fredag


Förövrigt: Finns det inget "nästa gång" jag kör punktering. Det händer inte igen. Det har jag bestämt.


Just nu

Just nu skiner solen, jag har gått igenom manpowers platsbank. Tvätten hängd. Kaffet drucket ch nu ska jag mot bussen.

Brunstkalendern

När det gäller kurslitteratur är jag hel sämst på att läsa. Nu är skolan i princip slut och jag har inget som jag MÅSTE läsa. Därför, trots att jag har massa bra böcker som jag vet att jag ska läsa, köpte jag igår en bok som jag länge velat läsa. Emma Hamberg satt i en av alla dessa morgonsoffor och pratade om sin nya bok. Igår blev det min nya bok. Jag slog mig ner i fladdermusen (orginal från 1957) på Z balkong och läste. När jag somnade senare på kvällen var jag halvägs genom boken. För att er som är uppväxta på en bondgård, jag rekomenderar den! Till er andra också, så det så
Förövrigt har jag idag varit på kalas med kusinträff, det var längesen vi var alla fem kusiner på mammas sida sågs samtidigt!


Onsdag

Idag är näst sista skoldagen. Imorgon har jag slutredovsing. Närmar sig. Både sommaren med ledighet och sommaren med ångesten över att jag inte riktigt vet hur jag ska få till det här.

Idag ska jag luncha med några klasskompisar, sen är det studentpresentshopping på högnivå och sen THG avslutning i Parken ikväll!

Onsdagen är räddad

Telefonkö

Jag är kluven när det gäller telefoner. Jag har egentligen inga problem att prata i telefon, det är bara det att det ibland kan vara så jobbigt att bara ta upp telefonen och ringa.

Nu på förmiddagen försöker jag ta mig fram till bokningen, eller åtminstonde en telefonist på  Furuvik, dit vi åker med Sommarkul iår. Tänk om jag bara kunde få prata med en människa, är less på telefonsvarare nu!

Förövrigt
så är tvätten i maskinen och dammtrasan framme, säg, visst är jag duktig ibland?

Måndagförmiddag

Det är måndag förmiddag och egenltigen har jag mycket att göra men vet inte riktigt vad jag ska börja.

Just nu saknar jag möjligheten att sova ute på altanen, i hammocken. Det var så skönt! De varma sommardagarna när det inte gick att sova inne. Ett täcke och en kudde så lade man sig i hamocken och sov. Tittade på stjärnorna och gungade tills man somnade. Vid femtiden på morgonen vaknade man av att pappa tog in korna för mjölkning, sen vid åtta igen vaknade man av att korna stod och åt gräs och råmade i hagen utanför. Det är hälrig sommar det!

I morse vakande jag vid femtiden av att  det var varmt, och av att morgonbussarna började passera utanför mitt öppna fönster.


Förövrigt så närmar sig sommarkalasen

Från U till E

Idag var första gången på länge jag åkte från U till E en söndag. Det har blivit många tidiga måndagmorna annars... Idag blev det en tidig söndagmorgon. Att åka buss och tåg en söndagmorgon är en helt annan upplevelse än att åka en fredageftermiddag.


En fredageftermiddag är tåget knöckfull, många kostymer kavjaer åker till och från jobbet. Alla ska hem över helgen och det är stora resväskor överallt. Alla har bråttom av och på. Mobiltelefoner ringer och piper. Ingen panik, alla på en gång är det som gäller.
En söndagförmiddagar är annorlunda. Det är inte så mycket folk. Alla tar det lungt och är troligtvis inte tågpendlare. Någon har fortfarande inte sovit ruset av sig en lördagnattens fest. Men annars är det som mest bara härligt.


Idag är sommarkullappen klar! Jag hoppas att det är många som vill ställa upp som ledare! Det kommer att bli en fantastisk OS vecka! En vecka fyllt med Ovanliga Specialgrenar!


På eftermiddagen blev det take away mat från nya favoriten Spicy Hot, sedan hamnade jag i ett avskilt hörn i Fors kyrkopark. Helt ensam i en park mitt i stan. Med undantag av någon förbipasserande då och då. Kan det bli bättre?

image174
En sida av Fors kyrkopark


image175
Temperaturen utanför och inne i min lägenhet. Ändå har den gått ner ett par grader när bilden tas.
Förnuvarande är innetemperaturen på ca 27 grader. Jag förstår killen som sover ute.


Förövrigt: I skolan är man aldrig ensam. Varken kl 21 en fredagkväll eller kl 13.30 en söndag.

RSS 2.0