... mot doften av nyskurade golv ...

Inspirerad.
Jag blir inspirerad när bloggare kan visa sitt vardagsliv, men ändå vara proffesionella. Det önskar jag att jag kunde vara med. Att på något sätt hålla en distans, integritet. I bloggen, i arbetslivet.
UnderbaraClara beskrev härom dagen, kanske var det veckan, om hur underbart det är att vakna på lördagmorgon och känna doften av nyskruade golv och rena lakan. Det är det jag arbetar mot denna fredagkväll. Och en tom diskbänk.
För övrigt har jag insett att det är väldigt nära nu. Snart är MissWar inte längre Miss.

Hela eller inget alls.

Riktigt dåligt UNT.
Skriv ut hela artikeln på nätet, eller inget alls.

Dörrklockan ringer.

Idag blev vi väckta av dörrklockan. Den ringde ihärdigt och mycket målmedvetet. H går och tittar vilka det är. Han kommer tillbaka och säger: Du, jag åker nog nu.
Då var det bara att kliva upp.
Sen kliver ett stort gäng killar innanför dörren.
Det var dags för svensexa idag ja.

Dagen då jag glömde allt.

Igår satt jag och funderade. Jag visste att det var något speciellt jag skulle göra idag. Men kom liksom inte på det.
Då säger någon av någon anledning någonting om mina glasögon. Då kom jag på det, jag ska till min optiker och prova ut nya linser. Jag har väldiga problem att hitta en bra lins till mitt vänsteröga. Högeröga är bra, det passar in i ramen. Men vänsterögat gör lite som det vill.

Jag hade också glömt att jag hade möte med cheferna i morse. Men fick en fin liten påminnelse precis innan vi skulle börja så det var inga problem.

Jag hade glömt höra av mig till A, om var vi skulle träffas.  Jag fick en fin påminnelse om att jag måste fixa löpen idag.

För övrigt ska jag till Ikea ikväll och köpa klisterband så vi kan stryka upp klänningen, för nu är skorna köpta.

RSS 2.0