Prio ett larm

Jag har inte glömt bort min blogg. Jag bara inte prioriterar den förtillfället. Istället prioriterar jag annat. Studier som inte ens börjat är ett exempel. Ekonomi är ett annat och påsar, påsar och påsar är ett tredje. Vill du veta mer på slå en pling.

Förövrigt så undrar jag varför jag inte är en morgon människa?

Middag med besök

Idag har jag jobbat halvdag på HTJ för er som är intresserade av att veta det. För er andra så fick ni just veta det. Jag vet inte vad jag tycker bäst om att blogg, vad jag gjort idag eller om någonting annat. Eller jo det vet jag. Bäst tycker jag om att blogga om det som har någonslags anknyting med det jag gjort eller ska göra idag. Min blogg ska inte vara min dagbok. Även om jag vet att många läser den för att veta vad jag sysslar med. Jag vill att den även ska vara lite underhållining, utan att jag ska behöva vara rolig. Bloggen ska på ett eller annat sätt handla om mig helt enkelt.

Idag provade jag ett nytt recept. Eller något recept fanns inte. För ett tag sedan blev jag bjuden på middag hos Bus "köttfärs med tacokrydda och bulgur"  mer behövde jag infe veta för att våga kopiera receptet. Och det blev gott! Jag hade i lök och paprika också.  (Allt blandas och kan serveras både varm och kall med Keso eller gräddfil eller annan sås.)  Gott var det tycker jag! Tror jag Z med tyckte trots rynkan vid första anblicken. Gäster slank det in på eftermiddagen också. En som ville ha middag innan UR och en som ville ha kaffe efter att ha varit hos frissan. Mycket trevligt!

Sommaren har gått och jag har inte varit i E på länge nu. Börjar nästan sakna mitt lilla krypin, där allt är mitt och jag får bestämma. Kommer mycket nytt folk dit i höst. Kommer sakna 5:1 och 5:3 flyttar, men då får jag ju en anledning att gå dit och fika!

Förövrigt måste jag hålla med GrEk. Willys i Nyby är bra. MYCKET bättre än det i Eskilstuna.


Fredagkväll

Det är fredagkväll. Det är första fredagen denna sommar jag har jobbat och då har jag gjort dubbla pass. Nattjouren på htj i natt men jag hoppas att jag får sova!

Igår kväll var jag hemma hos min älskade familj och bakade bullar med lillasyster, fiskade kräftor med pappsen och umgicks med mamma och syster. Har fått reda på att min vän som var på sjukhuset är hemma och har tillfrisknat mycket fortare än vad läkare hade trott!!! Helt fantastiskt!

Framför mig ligger tre fullbokade veckor och sen är skolan i full fart igen. Blir e. trots alla mina funderingar. 

Förövrigt är jag nu en tjej med kassavana!


RSS 2.0