I kungshamn men på Smögen

image32



Torsdagkväll till Måndagmorgon spenderade jag i Kunghamn och så lite på Smögen. Jag besökte min vän C. och hade det väldigt mysigt. Fredagen bestod av att jag pluggade lite och förberedde en Andakt medan C. jobbade. På eftermiddagen tog vi en cykelpicknick (där är inte lika platt som här). På kvällen var vi på Smögens fritidsgård jag höll en kort andakt som tyvärr blev lite väl lång. Så lärde jag mig att virka.




image21image25image22
Virkade på varje lite överbliven stund. Innan vi kunde cykelpicknicka, skrivade vi ihop C.s nyinköpta cykel,


Lördag var min och C.s dag. Sovmorgon, shopping, fika på café nyponrosen och sen Stolthet oh fördom på kvällen! Vi virkade lite också. Söndag var det GJT och sen en härlig vårpromenad på Smögen. Dessutom hann jag bli hembjuden till en familj på middag. Mycket trevligt och uppskattat. Sen återvände jag och C. till Kungshamn by foot. (dvs vi gick över bron och ner för trapporna!)



image26
Kungshamns enda café vintertid.


image27
image28
image29
image30


Måndag var det buss och tåg hem som gällde. I Göteborg hade jag en timmes lunchrast mellan tågen och då passade jag på att införskaffa en stämpel och stämpeldyna, mycket roligt!

Mer eller mindre viktig information:
På smögen (ja det heter på, det är en ö) bor ca 1000 bofasta, men under sommaren exploderar antalet människor på ön till närmare ca 10 000. När jag kom hem från min resa var jag två tröjor ( som jag fick av C.), tre ljusstakar (5 kr/st), en kaffepress (äntligen) och lite scrappingmaterial rikare. Träffade en männiksa vars stroebror jag hört talas om i ett skämt ett antal gånger tidigare men egentligen inte vet någonting om. Det var riktigt roligt.

Helgen kan sammanfattas som väldigt vädligt lyckad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0