Ska rubriken skrivas först eller sist?

Jag har lärt mig at rubriken är det som man ska skriva sist. Ändå vill jag alltid skriva den först, fastän jag egentligen inte har nån anning om vad jag ska skriva. Det brukar alltid (läs: nästan jämt) bli något helt annat i slutet än något man börjar skriva på ibörjan.

Det första stycket skrev jag för fyra timmar sen. Sen dess har jag hunnit med tre saker. Gå ut med hunden. Hjälpa Hs mamma med sin Mp3 över telefon. Och. Tittat på OS. Jag har ont i käkarna och axlarna efter hur jag spänner mig.

Ingen har påpekat hur fel jag skrivit vägskäl. Två tycker jag borde fortsätta. För er två fortsätter jag. Imorgon kommer troligvis båda mina två inneboenden och hälsar på.

Däremellan ska jag baka chokladkakor. Skurna sådana.

För övrigt
tycker jag alla gör en bra Insats. Oavsett fjärdeplats eller inte.

Kommentarer
Postat av: Ewa

2010-02-18 @ 09:50:58
URL: http://e
Postat av: Ewa

Haha, intressant inlägg jag gjorde nyss... så går det när man är för snabb på entertangenten! Jodå, jag noterade vägsjäls-stavningen, men jag tänkte att det fanns en poäng med den. Typ att man måste lägga ner själ och hjärta i vissa beslut. :)

2010-02-18 @ 09:53:32
URL: http://ewaeliza.blogg.se/
Postat av: Misswar - herslef

Eva!Tänk! Det var den anledningen jag kom på ett felskrivningen skulle få om det var någon som påpekade hur jag stavade... för jag, jag såg den inte förrän igår. Hahaha

2010-02-18 @ 14:20:54
URL: http://misswar.blogg.se/
Postat av: Camilla

jag skriver oxå den sist när jag insett vad jag egentligen har skrivit om, för det blir nästan aldrig som man tänkte från början.

2010-02-19 @ 18:20:43
URL: http://chokladglasss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0