Bondjänta, pappas flicka


Rubriken kan läsas på två sätt. Jag tror att båda är jag. Jag är dotter till en bonde och jag gillar Bond.


Konferensen brinnade för Jesus pågår som bäst i Furuhojdskyrkan i helgen. Jag var igår ner och fikade på cafét och umgicks med vänner. Samtidigt pågick en brinnebandyturnering. Som avlutades med finalmatch strax efter kl. 01.00. Vid halv tre tiden begav vi oss, jag och Z, till hans hembygd för att fika lite innan han skulle åka vidare mot arlanda och Canada.

Jag kom hem till M och P strax efter fyra på morgonen och började då göra i ordning frukost till min pappa. Hans väckarklocka ringer 04.30. Vi drack kaffe och åt frukost tillsammans medan solenn gick upp. Soluppgången är vacker. Det är inte så ofta man få se den.

Efter det slog jag på en film och somnad vi sextiden på morgonen. När pappa kom hem igen för att äta frukost nummer två vaknade jag. För att på förmiddagen följa med pappa på hans äventyr.

Bilduppdatering:

Först måste vi kolla om jorden är tillräkligt torr för att harvas. Lerjorden i H var inte riktigt torr i lördags (hemma hos dig, T)



Sen måste alla djuren ha mat. Jag körde också skottkärran, men pappa hann inte fotografera det.


Sen gjorde jag en utflykt till ett av mina favoritställen, Blåsippediket. Jag fick inga bra bilder på blåsipporna, så det blev vitsippor istället. Passae även på att hoppa lite bland stenarna, som jag gjorde när jag var liten.  Vattnet är iskallt och kommer från en källa i skogen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0