Så var det bara tio veckor kvar.

En efter en kommer veckorna att försvinna. Det kommer att gå mot våren och sommaren. Det kommer att planeras möhippa och det kommer att planeras bröllopstal. Det kommer att planaeras flytt, i säkert fyrdubbelbemärkelse. Det kommer betyda inga vinterkläder och fler glada färger. Tio veckor kvar kommer betyda att tiden i Eskilstuna går mot sitt slut. Det är dags att vara turist i sin egen stad. Det kommer betyda nya rutiner och framför allt så kommer det betyda en massa spännande arbete som jag ska göra.

Från nu kommer bloggen delvis kantas av att jag nu börjar mitt examensarbete. Det är jätteläskigt, men samtidigt jättespännande och roligt. Trots dagens gråa moln så känner jag mig glad. Det här kommer bli ytterligare en erfarenhet att lägga till samlingen.

För övrigt hoppas jag Pippi har det bra i England.

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad spännande med examensarbete! Vad ska du skriva om? Lycka till!

2009-03-23 @ 17:14:22
URL: http://kejkej.blogg.se/
Postat av: Ewa

Visst är det med en slags spänd förväntan man tar sig an sitt exjobb! Kan bli supertufft. Kan bli superkul. Och tio veckor... de är ju snart förbi. Bäst att börja jobba!

2009-03-23 @ 18:27:02
URL: http://ewaeliza.blogg.se/
Postat av: Anonym

25/50 är ju inte så pjåkigt =) själv har jag ju 33 (om jag inte räknade fel)... men ja, frågan är ju om det är bra eller dåligt... det har jag tyvärr inte något svar på...

2009-03-25 @ 21:39:53
URL: http://rodvinsfilosofen.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, jo men jag har badkar och då brukar jag sitta. Dessutom är jag lat =P

2009-03-26 @ 16:12:38
URL: http://rodvinsfilosofen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0