Och det här var ju en bra start på dagen

Efter en mycket fantasktisk dag var det dags att gå och lägga sig. Jag har uppspelad efter dagen och hade ont i knäna vilket gjorde att jag inte somande dirket. Klockan närmade sig två och det var dags att lägga på telefon och sova. Somnade gott och sov tills...

Vad var klockan? Jag minns inte. Jag minns bara att jag vaknar. Hör ljudet. Vaknar och hör vad det är för ljud. På med kläderna och grabba tag  i mobiltelfonen och plånboken och ut. Hissen eller trapporna? Trapporna. Tänker ringa men hör röster och avstår. När jag kommer ner har brandkåren precis anlänt, alltså vakande jag inte dirket av ljudet. Någon har tryckt på fel knappp. Någon har sprutat med pulverbransläckaren. Någon är arg över att ha blivit väckt. Jag är glad för att det INTE brinner.  Men brandlarmet går inte att stänga av. Någon har tryckt på en knapp.

Efter, kanske 20 min, är även räddningstjänst, ambulans och polis både hunnit komma och en delar av dem hunnit avvika. Lyckas de stänga av brandlarmet. Mycket fick jag höra när jag stod nere i trapphuset vid fyra snåret på morgonen denna söndagförmiddag. Många som inte förstod det allvariga. Eller, nu var det ju inte så allvarigt, ingen brand, ingen skadad eller någonting. Bara någon som kommer få mycket skit, eller ett tungt samvete. Jag var bara väldigt glad attt det inte var så allvarigt. Att det inte brann.

Förövrigt så är Stolthet och fördom en bra film (tvserien alltså) . Klockan är 04.41.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Svar: hehe jag vet faktiskt inte vilket som är bäst:P Men man vill ju inte vara alltför billig heller:P

2007-12-20 @ 09:42:39
URL: http://vervenhag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0